Binnenkort is het zover, maandag 18 oktober om 10.30 uur vlieg jij mee met de vlucht van Carerix naar Check-in! Onze reis is begin dit jaar gestart en dit is onze eerste bestemming. Heb je de Agium Check-in boardingpass niet ontvangen op één van de Tribe meetings, klik dan hier

Samen aan boord?

Op dit moment leggen we samen met IT-partner Nafite de laatste hand aan een No-code applicatie ter vervanging van Carerix. Het nieuwe online portal ‘Agium Check-in’ stelt ons in staat om zelf onze processen in te richten en te optimaliseren. Met alle gemak van dien!

Vliegensvlug op de automatische piloot

Waar gebruik je Agium Check- in voor?

  • Uren schrijven, dit kan na woensdag 27 oktober voor de maand oktober.
  • Verlof aanvragen
  • Declaratie aanvragen
  • Loonstroken inzien
  • Het updaten van jouw CV

Vliegtuig even “aan de grond”

In verband met de datamigratie en het koppelen van Nmbrs aan Agium Check-in kun je verlof aanvragen en declaraties indienen t/m woensdag 13 oktober as. In de periode van 14 t/m 17 oktober kun je GEEN verlof aanvragen en declaraties indienen in Nmbrs. Op maandag 18 oktober kun je dit in Agium Check-in weer doen.      

Na deze implementatie ontwikkelen we door om andere applicaties te koppelen of te vervangen. Heb je vragen over Agium Check-in? Wij helpen graag! We kijken uit naar een succesvolle en impactvolle reis, zodat Agium’ers op één plek terecht kunnen voor alle digitale acties.

Projectteam Agium Check-in

Tom Benard, Mark Krijgsman & Bianca Persoon