Effectief, slim en snel werken - lead & be the change

Verandering is een constante factor. De uitkomst van verandering betekent meestal dat processen wendbaar moeten worden gemaakt. De financiële functie kan hier waarde toevoegen. Daarnaast verwachten organisaties dat de financiële functie een actieve rol speelt bij innovatie en het vergroten van de toekomstbestendigheid van de organisatie.

Vanuit de expertise Continuous Improvement stelt Agium de financiële functie in staat om de lead te nemen in verandering door processen lean te organiseren. Agium richt zich hierbij op proces- en kwaliteitsverbeteringen met kostenreductie als aanvullend effect.

Zo creëer je een efficiënte en bestuurbare organisatie

Wanneer verandering van de business noodzakelijk is, faciliteert Agium de financiële functie in procesmatig werken & denken. De lean-methodologie en bijbehorende tools worden steeds vaker binnen Finance & Control afdelingen toegepast. Met de juiste sturing wordt veel waste voorkomen.

Agium ondersteunt organisaties bij het realiseren van verbetering in de run- en changefase door het vergroten van administratieve en financiële knowhow. Hierbij ontwikkelen mensen, processen, systemen en data zich structureel en faciliteren we een efficiënte en bestuurbare organisatie.

Verbeter je processen met Lean Six Sigma

Hoe goed speel jij in op een steeds sneller veranderende markt? Sluiten je processen, systemen en instrumenten nog wel aan op de karakteristieken en wensen van de business?

Agium zorgt ervoor dat je slimmer werkt in plaats van harder. Onze finance professionals hanteren een agile manier van werken met Lean Six Sigma. Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen procesoptimalisatiemethodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van financiële processen en organisaties.

Met Agium verbeter je de structuur én de kwaliteit van het proces. Lean voor de doorstroom en het genereren van waarde. Six Sigma voor stabiele en effectief verlopende processen. In combinatie versterken zij elkaar en zijn ze volledig complementair. 

Omarm veranderingen met agile

Agium verbetert processen met gecertificeerde Black Belt Consultants. Zij hebben een vergevorderde expertise in Lean Six Sigma en fungeren als coach, mentor en projectleider voor teams.

Onze specialisten helpen je om slimmer te werken door:
- Professionals, teams en ketens beter te laten samenwerken
- Processen te structureren (efficiënt en effectief)
- Veranderprojecten sneller tot resultaat te laten komen

Een agile aanpak stelt je projectteam in staat om het project snel aan te passen aan een gewijzigde situatie of wensen van een klant. Bij agile werken is het randvoorwaardelijk dat er een open, communicatieve cultuur heerst en alle systemen de agile transformatie ondersteunen. Denk daarbij aan efficiëntere processen op het gebied van Peer-to-Peer (P2P), Order to Cash (O2C) en/of Record to Report (R2R), Fast Close, inrichting Project Control, Driver Based Forecasting, Scenario Planning en Agile Controlling.

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

 

Maak jij een succes van verandering?