Ontdek hoe digitale transformatie vooruitgang versnelt

De meeste Finance & Control processen doorgaan ook een digitale transformatie. Dit gaat over de impact van technologie en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mensen en organisaties. Door de inzet van digitale innovaties werken processen, systemen, data en mensen efficiënter.

Agium helpt organisaties bij integrale bedrijfstransformatie waarin digitale technologieën een fundamentele rol spelen. Wij ondersteunen en adviseren hierbij met als specialisaties Robotic Process Automation en Business Intelligence.

Robotic Process Automation haalt de robot uit de mens

Besteden je medewerkers teveel tijd aan handmatige werkzaamheden? Vraag jij je regelmatig af waarom het niet gewoon ‘met één druk op de knop’ kan? Met Robotic Process Automation (RPA) haalt Agium de robot uit de mens! RPA is de technologie die het mogelijk maakt om, met hulp van een (software)robot, menselijke beeldschermhandelingen te automatiseren, onafhankelijk van welke systemen en applicaties worden gebruikt.

Onze robots nemen de beeldschermhandelingen van de medewerkers over zodat er meer tijd over is voor activiteiten die waarde toevoegen. De robot kan net als een menselijke gebruiker interacteren en repeterende taken van gebruikers overnemen. Door RPA in te zetten, wordt tijd vrij gemaakt voor activiteiten die belangrijker zijn. Ook verhoogt RPA de kwaliteit van werkprocessen. Agium adviseert en ondersteunt je bij het formuleren en implementeren van een op maat gemaakte RPA-strategie. Hierbij maken wij gebruik van het toonaangevende UiPath Enterprise RPA-platform.

Agium is je Business Intelligence partner

Wil je meer duidelijkheid scheppen en kansen spotten voor je team of organisatie? Business Intelligence (BI) is de technologie en het proces van gegevens omzetten in waardevolle informatie. Als BI-partner zorgt Agium voor inzicht, scheppen we duidelijkheid, ondersteunen we besluitvorming en openen we nieuwe analyse-mogelijkheden voor je team en organisatie.

BI heeft als doel competitief voordeel te creëren en organisaties slimmer te kunnen laten werken. Agium is je pro-actieve partner en adviseert & ondersteunt bij het ordenen en samenbrengen van gegevens. Wij transformeren data in real-time stuurinformatie zodat je sneller en beter geïnformeerd beslissingen kunt nemen die de organisatie vooruitbrengen. Hiermee krijg je in één oogopslag het juiste beeld en de mogelijkheid om details te analyseren.

De BI-experts van Agium zijn gespecialiseerd in de meest voorkomende BI-software zoals Power BI, Qlik en Qlik Sense.

Value creation door digitalisering

Finance transformation is een continu proces. Aan de ene kant moeten organisaties steeds wendbaarder zijn.

Aan de andere kant vraagt de enorme toename van beschikbare data om meer mogelijkheden voor betere beheersing en sturing.

Minder inspanning voor de run-operatie betekent meer tijd om leiderschap over digitale verandering te nemen.

Agium draagt bij aan een toekomstbestendige en efficiënte organisatie door de inzet van digitalisering en organiseert onder andere:

  • Workshop Identificatie RPA processen & toepassingen
  • Inspiratie- en Bewustwordingssessies
  • Analyse en bouw RPA toepassingen
  • Training en begeleiding van (toekomstige) RPA Business Analists & Developers
  • Onderhoud en beheer RPA toepassingen (RaaS - RPA as a Service)

Meer weten over digitale transformatie?