Agium Enterprise Performance Management (EPM) optimaliseert het proces van Business Planning, Forecasting, Consolidation & Dashboarding. Door de corporate financiën eenvoudig en overzichtelijk op de managementagenda te zetten, krijg je grip op de juiste cijfers en creëer je een wendbare organisatie.

Agium EPM selecteert en implementeert de juiste IT-oplossingen, waardoor jouw organisatie de stap kan maken naar een geïntegreerd platform en jij (weer) kunt concentreren op analyseren en ondernemen.

Hoe krijg je grip op de juiste cijfers en word je wendbaar als organisatie? Door business planning, forecasting en consolidatie te integreren in één oplossing. Ook til je zo corporate finance naar een hoger niveau.

Agium EPM optimaliseert het proces van Business Planning, Forecasting, Consolidation & Dashboarding. De implementatie van EPM-tooling is vaak in beheer bij Corporate Finance. Door de corporate financiën eenvoudig en overzichtelijk op de managementagenda te zetten, krijg je grip op de juiste cijfers en creëer je een wendbare organisatie. Agium EPM selecteert en implementeert de juiste IT-oplossingen, waardoor je organisatie de stap kan maken naar een geïntegreerd platform en jij kunt focussen op analyseren en ondernemen.

Business Planning & Analysis: inzichten en antwoorden op de vragen van morgen

Meten is weten. Voor specifieke analyse vraagstukken stelt Agium EPM daarom Controllers en Business Consultants beschikbaar. Voorbeelden van dit soort vraagstukken zijn:

  • Financiële analyses
  • Rapportage-, systeem-, organisatie-, divisie-, afdeling-, product- en proces (requirements) analyses
  • Winstgevendheid-, kosten-, opbrengsten-, efficiency- en effectiviteitsanalyses
  • Liquiditeitsprognoses
  • Business Cases en investeringsanalyses
  • Performance Analyses/Reviews
  • Budgetting, Forecasting en Scenario Planning

In combinatie met onze Business & Data Intelligence Expertise zorgen wij voor de vertaling vanuit deze analyses naar structurele rapportages en dashboards, zodat je continu of periodiek geïnformeerd bent.

Agium EPM is onderdeel van Agium Finance & Control.
Meer weten? Kijk op agium-epm.com

Wil je meer grip op de cijfers?