Een toekomstbestendige organisatie

Agium Enterprise Performance Management (EPM) optimaliseert het proces van business planning, forecasting, consolidation & dashboarding. Door corporate financiën eenvoudig en overzichtelijk op de managementagenda te zetten, krijg je grip op de juiste cijfers en creëer je een wendbare en toekomstbestendige organisatie.

Til je Corporate Finance naar een hoger niveau

Het management van EPM-tooling is vaak in beheer bij Corporate Finance. Door business planning, forecasting en consolidatie te integreren in één oplossing creëer je overzicht en inzicht.

Agium EPM selecteert en implementeert IT-oplossingen waarmee jouw organisatie de stap kan maken naar een geïntegreerd platform en jij je (weer) kunt concentreren op analyseren en ondernemen. 

Meten is weten - Business Planning & Analysis

De financiële functie wil inzichten en antwoorden op de vragen van morgen. Agium EPM stelt Controllers en Business Consultants beschikbaar bij specifieke analyse-vraagstukken waarbij positieve verandering gewenst is.

Voorbeelden van dit soort vraagstukken zijn:
- Financiële analyses
- Rapportage-, systeem-, organisatie-, divisie-, afdeling-, product- en proces (requirements) analyses
- Winstgevendheid-, kosten-, opbrengsten-, efficiency- en effectiviteitsanalyses
- Liquiditeitsprognoses
- Business Cases en investeringsanalyses
- Performance Analyses/Reviews
- Budgetting, forecasting en scenarioplanning

Structurele verbetering van je finance & control processen

In combinatie met onze Business & Data Intelligence Expertise zorgen wij voor de vertaling vanuit uiteenlopende analyses naar structurele rapportages en dashboards, zodat je continu of periodiek geïnformeerd bent.

Agium EPM is onderdeel van Agium Finance & Control.

Wil je meer grip op de cijfers?