Masterclasses, webinars, inspiratiesessies en workshops

In een cultuur van vooruitgang, respect en kennisdeling zorgt Agium voor positieve verandering. Onze kennisevents openen je ogen over hoe jij het verschil kunt maken door je finance & control processen structureel te verbeteren.

Met de veelzijdige (offline en online) masterclasses, webinars, inspiratiesessies en workshops stelt Agium jou, je team én jouw organisatie in staat om actuele kennis op te doen en relevante inzichten te ontwikkelen.

Agium is bovendien een levendige ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.

Onze events zijn inspirerend en helpen je om je ambities te realiseren!

Zien we elkaar snel?

Business Intelligence & Data Analytics

In dit webinar maak je kennis met de kracht van de data gedreven organisatie en de mogelijkheden van Business Intelligence (BI) software om data te ontsluiten en te visualiseren.

Inspiratiesessie Lean en Agile Tools binnen Finance

Lean en Agile zijn niet meer weg te denken in het moderne werken. Na deze inspiratiesessie heb je een goed begrip van wat agile en lean werken is en heb je kennis gemaakt met enkele zeer praktische tools. Deze zet je de volgende dag al in binnen jouw team!

Agium deelt graag kennis