Masterclasses, webinars, inspiratiesessies en workshops

In een cultuur van vooruitgang, respect en kennisdeling zorgt Agium voor positieve verandering. Onze kennisevents openen je ogen over hoe jij het verschil kunt maken door je finance & control processen structureel te verbeteren.

Met de veelzijdige (offline en online) masterclasses, webinars, inspiratiesessies en workshops stelt Agium jou, je team én jouw organisatie in staat om actuele kennis op te doen en relevante inzichten te ontwikkelen.

Agium is bovendien een levendige ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.

Onze events zijn inspirerend en helpen je om je ambities te realiseren!

Zien we elkaar snel?

Finance on a Mission 2021

Verzilver jouw ticket voor hét kennisevent Finance on a Mission mei 2021 en behaal 13 PE uren. FoaM voorjaarseditie 2021 - 17, 18, 20 en 25 mei. Schrijf je in via Agium met maar liefst 20% korting, volg de virtuele sessies en behaal 13 PE uren.

[WEBINAR] Power BI & Power Apps

Beter sturen en voorspellen met Power BI en Power Apps. ‘In een handomdraai de juiste inzichten, dynamische analyses en een goed beheersbaar forecastmodel opzetten in en met Power BI en Power Apps’. Een zeer praktisch webinar waarin je live ervaart hoe het werkt.

Agium deelt graag kennis