Over de Masterclass

Ga mee op ontdekkingstocht en ervaar de voordelen van het robotiseren van administratieve processen. De digitale transformatie rukt steeds verder op. Robotic Process Automation (RPA) biedt veel mogelijkheden om snelheid en betrouwbaarheid van administratie en informatievoorziening te vergroten. Wil jij meer weten over de (on)mogelijkheden van het robotiseren van administratieve processen, meld je dan aan voor deze exclusieve Masterclass! 

De masterclass is interactief en er is ruime gelegenheid voor opmerkingen, vragen en eventuele eigen ervaringen. Met onze RPA Quiz kun je je verkregen inzichten toetsen en aanscherpen en ontstaat nog meer ruimte voor discussie.

Resultaat na de Masterclass

De Masterclass is laagdrempelig en op basis van concrete voorbeelden inspireren we je om na te denken over mogelijke toepassingen binnen jouw organisatie. Je krijgt een duidelijk en eerlijk beeld van wat er wel en niet mogelijk is. Na deze Masterclass weet je dat robotisering eenvoudiger en simpeler is dan velen eigenlijk denken.

Programma

  • RPA: wat is het en wat kun je er mee?
  • Praktische toepassingen.
  • Hoe en waar te beginnen?
  • Wat zijn de uitdagingen en valkuilen?
  • RPA Quiz.
  • Hoe ziet een RPA traject eruit en hoe pak je dat aan?
  • De gouden spelregels.
  • Live demo – ‘Een softbot bouw je zo’

Trainer(s)

Mathieu Belt en Wim Verheij -beiden Directeur/Partner Agium Digital- hebben tientallen organisaties geholpen bij het introduceren en verder uitbouwen van RPA en hebben vele robots gebouwd. 

Mathieu (voorheen o.a. KPMG, Shell, en CFO van NRG Value) en Wim (voorheen o.a. KPMG, Finace en Centric) nemen je, vanuit hun dagelijkse praktijk, graag mee op deze digitale ontdekkingsreis.

Voor wie is dit interessant?

De training is interessant voor Finance Managers, Managers Planning & Control, Financieel Directeuren en CFO’s, die zoeken naar en geïnteresseerd zijn in mogelijkheden om administratieve processen nog efficiënter te maken. Maar natuurlijk ook als je gewoon meer wilt weten wat je vandaag al kunt met robotisering binnen administratieve en financiële processen.

Benodigde kennis

Er is geen specifieke voorafgaande kennis nodig om deel te nemen.

Details

12 november 2019, Kantoor Agium Breda, Cartier van Disselstraat 1b, 4835 KC Breda.
Start 16.30 uur, afronding 19.30-20.00 uur, inclusief Drinks & Bites.


Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan t.sonneveld@agium.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 75,- per persoon in rekening gebracht.