Over het webinar
Wat is een Zonnekoning voor jou? Hoe herken je hem/haar en hoe ga je vervolgens om met zo’n Zonnekoning?

Onno Jacobs was werkzaam als financieel directeur in de sportwereld en hier kruisten Zonnekoningen zijn weg. Zonnekoningen die het succes van de organisaties op lange termijn in de weg staan. Wat zijn de ‘learnings’ en hoe ga je met Zonnekoningen om zonder jezelf ‘naar de slachtbank te leiden?’ Met anekdotes uit de profvoetbalwereld en het bedrijfsleven.

We kijken naar hoe Zonnekoningen zich presenteren in het bedrijfsleven onder normale omstandigheden, maar ook hoe zich dat juist nu openbaart. Om het vervolgens te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Hoe herken je een Zonnekoning en hoe bereik je een Zonnekoning? Wat moet je doen en wat vooral niet? Hoe kun je het vertrouwen winnen om hem/haar te kunnen sturen? Wat zijn bijzondere issues om op te letten in deze tijd van teruggang of van crisis in ondernemingen.

In deze tumultueuze tijd kunnen onderlinge relaties op de proef worden gesteld. Emotie komt om de hoek kijken. Wat kun jij doen als je zaken constateert die niet in de haak lijken te zijn? Want met klokkenluiders loopt het niet altijd goed af…

Trainers
Bij het grote publiek is Onno Jacobs bekend als financieel directeur van FC Twente en Feyenoord. Daarvoor ligt een lange carrière bij internationale corporates. Onno helpt nu profit organisaties die in een turn-around situatie zitten.

Robbert van Adrichem -directeur/founder Agium- is een echte ondernemer en een ras-optimist. Ambitie en dienstverlening zitten hem in de genen. Hij heeft een passie voor leiderschap en het vermogen mensen boven zichzelf uit te tillen. Robbert haalt zijn energie uit het realiseren van ambities van mensen, opdrachtgevers en professionals.Aanmelden kan via het onderstaand formulier: