Verbinden en verrijken in tijden van verandering

Streef je een actieve rol na om een toekomstbestendige organisatie te creëren? Kijk je uit naar een innovatieve mix van nieuwe online content, waaronder een live talkshow met (internationale) topsprekers, live online meetings en break-outs? Agium organiseert samen met het toonaangevende platform voor CFO's, Finance Directors en Finance Managers 'Finance on a Mission'.

Een unieke serie van vijf virtuele bijeenkomsten in oktober en november. Ga je met ons mee? Speciaal voor relaties van Agium is er een gereduceerd tarief voor deelname. Meld je aan en behaal 7 PE uren! Wij zorgen ervoor dat jouw digitale plek is gereserveerd!

Over de serie van vijf virtuele bijeenkomsten

‘De menselijke factor in de transformatie van Finance’

Tussen 22 oktober en 4 november a.s. vindt een unieke editie van Finance on a Mission (FOAM) plaats. Ook in tijden van COVID-19 wil je geïnspireerd worden en wil je verbinding hebben met andere finance professionals.

Door de originele samenwerking van Agium met FOAM is er speciaal voor relaties van Agium een korting van 20% voor deelname aan maar liefst vijf online bijeenkomsten in oktober en november.
Resultaat na beleven van Finance on a Mission

De huidige beschikbare technologie geeft ons steeds meer mogelijkheden. Grote hoeveelheden data in combinatie met analytics en A.I. stellen Finance in staat complexere analyses uit te voeren. Robotic Process Automation (RPA) helpt Finance in het verder standaardiseren en automatiseren  van de processen in de organisatie.

De huidige COVID-19 crisis laat bovendien zien dat digitaal echt waarde toevoegt. Organisaties die dat snappen en die daar goed op inspelen, doen het nu beduidend beter dan organisaties die moeite hebben met digitaal transformeren.

Alle beschikbare technologie geeft Finance het gereedschap dat nodig is om van meer toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie. Voor die rol is het noodzakelijk dat Finance Professionals de juiste competenties en vaardigheden ontwikkelen die de samenwerking tussen technologie en mens optimaliseren. En daarmee is de menselijke factor in de transformatie van Finance van doorslaggevende aard.

Je wordt voorbereid op de perfecte symbiose van mens & technologie en optimaal meegenomen in de verandering, zodat je deze omarmt en het verschil kunt maken. Be the change.

future of finance
Indrukwekkende line up van (internationale) topsprekers

Salvatore Cantale – Professor Finance, IMD
Han Mester – Sector Banker, ABN Amro
Alexander van Holk – Executive Director, Morgan Stanley
Bas van Werven – Presentator ‘Ochtendspits’, BNR
Frank Verbeeten – Professor of Accounting, Universiteit van Amsterdam
Gavin van Boekel – CFO Benelux, DACH, Nordics en Italië, Unilever
Dorien Kampherbeek – CFO, Leen Bakker
Ewout Brouwers – Finance Lead, Picnic
Wouter Rom Colthoff - Asscociate Partner, SparkOptimus

Met Agium naar FOAM?

Voor Finance Professionals die een toekomstbestendige organisatie willen creëren (CFO’s, Finance Directors, Finance Managers, Group Controllers).

Normaal gesproken bedraagt deelname € 595,-.

Speciaal voor relaties van Agium geldt een korting van 20%. Dat betekent slechts €475,- voor de serie van vijf online bijeenkomsten en 7 PE uren!

Ga je met ons mee?

 
Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging. Jouw aanmelding is definitief als het bedrag is voldaan (factuur volgt binnen enkele dagen na jouw inschrijving).