Over de Masterclass

Lean en Agile zijn niet meer weg te denken in het moderne werken. Velen passen al enkele instrumenten toe, bv daily/weekly standup. In deze inspiratiesessie laten we je kennis maken met uiteenlopende agile en lean tools die niet alleen gericht zijn op de dagelijkse uitvoering, maar ook op hoe je lean en agile technieken kunt inzetten bij verandering.  

Resultaat na de Masterclass

Na deze inspiratiesessie heb je een goed begrip van wat agile en lean werken is en heb je kennis gemaakt met enkele zeer praktische tools, die je de volgende dag al kunt inzetten binnen jouw team / afdeling.

Programma

  • Wat is lean en agile?
  • Hoe kun je het inzetten?
  • Run vs Change
  • Lean en agile tools (bv Lean optimalisatie game, Agile Game, Lean Coffee, Scrum, Kanban, Verbeter Kata)

Trainers

Sylvester Persoon is een Master Lean Black Belt consultant die je vanuit zijn eigen leanprojecten meeneemt in het praktisch toepassen van verschillende tools.

Vincent Verloop is een Senior Agile Coach en Consultant die bij zowel grote als kleine organisatie lean en agile werkmethodieken introduceert en implementeert.

Wim Verheij vertaalt innovaties naar het financiële domein, verzorgt vanuit deze inzichten masterclasses en inspiratiesessies en vertaalt die naar concrete oplossingen

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die interesse heeft om op een attractieve en uitdagende manier efficiënter en effectiever (samen) te werken en daarmee meer uit zichzelf en uit teams te halen.

Details

Inloop 16:30 uur
Start: 17:00 uur
Einde: 20:30 uur

Adres:
Agium
Delftechpark 15
2628 XJ Delft

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan t.sonneveld@agium.nl. Als je je aanmeldt en niet aanwezig bent en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 75,- per persoon in rekening gebracht.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier:

 

Interesse in een sessie op locatie?