Over de Masterclass

Ga mee op ontdekkingstocht en ervaar de voordelen van het robotiseren van administratieve processen.

De digitale transformatie rukt steeds verder op. Robotic Process Automation (RPA) biedt veel mogelijkheden om snelheid en betrouwbaarheid van administratie en informatievoorziening te vergroten. Wil jij meer weten over de (on)mogelijkheden van het robotiseren van administratieve processen, meld je dan aan voor de RPA Masterclass! 

De masterclass is interactief en er is ruime gelegenheid voor opmerkingen, vragen en eventuele eigen ervaringen. Met onze RPA Quiz kun je je verkregen inzichten toetsen en aanscherpen en ontstaat nog meer ruimte voor discussie.

Resultaat na de Masterclass

De masterclass is laagdrempelig en op basis van concrete voorbeelden inspireren we jou om na te denken over mogelijke toepassingen binnen jouw organisatie. Je krijgt een duidelijk en een eerlijk beeld van wat er wel kan en niet kan en wat er niet kan. Na deze masterclass weet je dat robotisering eenvoudiger en simpeler is dan velen eigenlijk denken.

Programma

  • RPA: Wat is het en wat kun je er mee?
  • Praktische toepassingen
  • Scoping voor RPA, hoe kom ik aan een goede businesscase
  • Hoe ziet een RPA-traject eruit en hoe pak je dat aan?
  • Het RPA Groeipad, hoe ontwikkel je RPA verder als het een succes is
  • De gouden spelregels
  • Live demo – ‘Een RPA workflow bouw je zo’
  • RPA Quiz

Trainers

Mathieu Belt en Wim Verheij -beiden Directeur/ Partner Agium Digital- hebben tientallen organisaties geholpen bij het introduceren en verder uitbouwen van RPA en hebben vele robots gebouwd. Mathieu (voorheen o.a. KPMG, Shell, en CFO van NRG Value) en Wim (voorheen o.a. KPMG, Finace en Centric) nemen je, vanuit hun dagelijkse praktijk, graag mee op deze digitale ontdekkingsreis.

Voor wie is dit interessant

De training is interessant voor Finance Managers, Managers Planning & Control, Financieel Directeuren en CFO’s, die zoeken naar in geïnteresseerd zijn in mogelijkheden om administratieve processen nog efficiënter te maken, maar natuurlijk ook als je gewoon meer wilt weten wat je vandaag al kunt met robotisering binnen administratieve en financiële processen.

Benodigde kennis

Er is geen specifieke voorafgaande kennis nodig om deel te nemen.

Details

Inloop 16:30 uur
Start: 17:00 uur
Einde: 20:30 uur

Adres:

Landgoed Ulvenhart
Cartier van Disselstraat 1b
4835KC Breda

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan t.sonneveld@agium.nl. Als je je aanmeldt en niet aanwezig bent en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 75,- per persoon in rekening gebracht.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier:

 

Interesse in een sessie op locatie?