Over het webinar

Ga mee op ontdekkingstocht en ervaar de voordelen van het robotiseren van administratieve processen.

De digitale transformatie rukt steeds verder op. Robotic Process Automation (RPA) biedt veel mogelijkheden om snelheid en betrouwbaarheid van administratie en informatievoorziening te vergroten. Wil jij meer weten over de (on)mogelijkheden van het robotiseren van administratieve processen, meld je dan aan voor het Webinar RPA! 

Het webinar is interactief en er is ruime gelegenheid voor opmerkingen, vragen en eventuele eigen ervaringen. Met onze RPA Quiz kun je je verkregen inzichten toetsen en aanscherpen en ontstaat nog meer ruimte voor discussie.

Resultaat na het webinar

Het webinar is laagdrempelig en op basis van concrete voorbeelden inspireren we jou om na te denken over mogelijke toepassingen binnen jouw organisatie. Je krijgt een duidelijk en een eerlijk beeld van wat er wel kan en wat er niet kan. Na het webinar weet je dat robotisering eenvoudiger en simpeler is dan velen eigenlijk denken.

Programma

  • RPA: Wat is het en wat kun je er mee?
  • Praktische toepassingen
  • Scoping voor RPA, hoe kom ik aan een goede businesscase
  • Hoe ziet een RPA-traject eruit en hoe pak je dat aan?
  • Het RPA Groeipad, hoe ontwikkel je RPA verder als het een succes is
  • De gouden spelregels
  • Live demo – ‘Een RPA workflow bouw je zo’
  • RPA Quiz

Trainers

Mathieu Belt en Wim Verheij -beiden Directeur/ Partner Agium Digital- hebben tientallen organisaties geholpen bij het introduceren en verder uitbouwen van RPA en hebben vele robots gebouwd. Mathieu (voorheen o.a. KPMG, Shell, en CFO van NRG Value) en Wim (voorheen o.a. KPMG, Finace en Centric) nemen je, vanuit hun dagelijkse praktijk, graag mee op deze digitale ontdekkingsreis.

Voor wie is dit interessant

De training is interessant voor Finance Managers, Managers Planning & Control, Financieel Directeuren en CFO’s, die geïnteresseerd zijn in mogelijkheden om administratieve processen nog efficiënter te maken, maar natuurlijk ook als je gewoon meer wilt weten wat je vandaag al kunt met robotisering binnen administratieve en financiële processen.

Benodigde kennis

Er is geen specifieke voorafgaande kennis nodig om deel te nemen.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier:

 

Meer weten?