Maak het verschil met de finance specialisten van Agium

Agium creëert waardevolle impact door effectieve verbindingen aan te gaan met finance professionals en opdrachtgevers in een cultuur van ontwikkeling, respect en vooruitgang.

Onze experts ondersteunen in zowel dagelijkse processen (run) als structurele activiteiten op lange termijn (change).

Wij gaan verder dan financiële detachering en bouwen samen met jou aan een toekomstbestendige organisatie in een snel veranderende markt.

Een Agium’er helpt je om je ambities te realiseren. Betrokkenheid, talent, pro-activiteit, vakbekwaamheid, passie en creativiteit zijn eigenschappen die onze professionals kenmerken.

Wanneer het gaat om Accounting, Controlling of Business Planning & Analysis levert Agium op ieder niveau de juiste deskundigheid die aansluit bij je wensen en ambities. Zo zorgen wij dat jouw team het verschil maakt.

In welke fase je run of de change ook zit, onze Administrateurs, Controllers, Interim Managers en Business Consultants uit een tribe van 180 betrokken specialisten staan klaar voor jou, je team en de organisatie.

De naam Agium is afgeleid van ‘augio’ (groei, ontwikkeling) en ‘interim’. Niet voor niets, want Agium levert en ontwikkelt duurzaam talent en menselijk kapitaal in finance. Onze opleidingen & trainingen, kennisevents en het Agium talentontwikkelingsprogramma verzekeren je van professionals die beschikken over actuele kennis, relevante inzichten en waardevolle hard- en soft skills. Overigens zijn onze trainingen en programma’s ook beschikbaar voor jou en je team.

Tijdelijke inzet, blijvende indruk

Met Agium haal jij, je team én jouw organisatie kennis naar binnen die je in staat stelt om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Vanzelfsprekend dragen wij onze kennis en kunde hierbij over, zodat deze behouden blijft voor de toekomst.

Agium opent je ogen en zorgt ervoor dat jij een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd. Jij kunt die verandering zélf zijn, als je het wilt.

Agium, be the change.

Accounting: goed is niet goed genoeg

Accounting is de motor van iedere organisatie. Een efficiënte en effectieve administratie zorgt voor meer betrouwbaarheid, beter inzicht en snellere beschikbaarheid. Vanuit het perspectief van ‘steeds beter met minder inspanning’ leggen we de basis voor een vitale, wendbare en datagedreven organisatie. Een Agium-professional voert niet alleen de opdracht goed uit, maar zet ook verandering (verbetering/vooruitgang) in gang.

Agium levert Accounting professionalsTeamleads en Managers Accounting op alle financiële functiegebieden:

 • Requisition/Purchase to Pay (P2P)
 • Order to Cash (O2C)
 • Record to Report (R2R)/General Ledger
 • Cash Management
 • Cost Accounting
 • Jaarwerk/jaarrekeningen

Controlling: niet boeien, maar boeien!

Vooruitgang faciliteren binnen Controlling betekent beheersen, bewaken, vooruitdenken, faciliteren en kritisch meedenken. Wanneer we de beslissers inhoudelijk boeien en uitdagen door nieuwe inzichten en perspectieven aan te reiken, ontdoen we de organisatie van financiële handboeien.

De Controller wordt in staat gesteld om de organisatie wendbaar(der) te maken.

Agium levert Controllers, Assistent Controllers, Auditors en Managers Planning & Control op generieke en gespecialiseerde functiegebieden, waaronder:

 • Financial Controlling
 • Business Controlling
 • Project Controlling (en projectbeheersing)
 • IT Controlling
 • Corporate Controlling
 • Internal Control/Auditing
 • Sustainability Controlling
 • Agile Controlling

Bij Agium klop je aan voor specialisten op alle financiële functiegebieden, wanneer je specifieke(re) uitdagingen hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van Fast Close, Forecasting, Strategic Planning, Business Planning, Reporting, Dashboarding, Key Performance Indicators, Intercompany Transacties, Cost-Plus Pricing, Risk Framework/Management en International Financial Reporting Standards (IFRS).          

Business Planning & Analysis: inzichten en antwoorden op de vragen van morgen

Agium stelt ook voor specifieke analyse vraagstukken Controllers en Business Consultants beschikbaar. Voorbeelden van dit soort vraagstukken zijn:

 • Financiële analyses
 • Rapportage-, systeem-, organisatie-, divisie-, afdeling-, product- en proces(requirements) analyses
 • Winstgevendheid-, kosten-, opbrengsten-, efficiency- en effectiviteitsanalyses
 • Liquiditeitsprognoses
 • Business Cases en investeringsanalyses
 • Performance Analyses/Reviews
 • Budgetting, Forecasting en Scenario Planning

In combinatie met onze Business & Data Intelligence Expertise zorgen wij voor de vertaling vanuit deze analyses naar structurele rapportages en dashboards, zodat je continu of periodiek geïnformeerd bent.

Bij Agium telt het resultaat; een wendbare en toekomstbestendige organisatie in een continu veranderende markt. Maar ook de reis ernaartoe is belangrijk om waardevolle impact te creëren en ambities te realiseren. Ieder inzicht dat we gezamenlijk ontwikkelen gebruiken we voor de ontwikkeling van je team, het bepalen van de next steps en het selecteren van nieuwe doelen. Zo zetten wij de run om in change met als uitgangspunt: een efficiënte en effectieve finance transformation.


Ik ben je graag van dienst!