Maak het verschil met de finance specialisten van Agium

In de wereld van Finance & Control is verandering constant. Wanneer de markt snel verandert, stelt dit ook eisen aan de teams in je organisatie. Zij moeten meebewegen en kunnen niet meer vertrouwen op bestaande (vaak vastgeroeste) patronen. 

Agium helpt bedrijven door finance professionals in te zetten bij capaciteitsproblemen en zorgt voor de ontwikkeling van talent en deskundigheid. Onze specialisten ondersteunen in zowel dagelijkse processen (run) als structurele activiteiten op lange termijn (change). Hierbij gaan wij verder dan financiële detachering en bouwen we samen met jou aan een toekomstbestendige organisatie.

Met Agium haal jij, je team én jouw organisatie kennis naar binnen die je in staat stelt om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Vanzelfsprekend dragen wij onze kennis en kunde hierbij over, zodat deze behouden blijft voor je organisatie. Agium levert toegevoegde waarde door matches te realiseren tussen opdrachtgevers en finance professionals op basis van de opdracht en de capaciteiten van de professional. Talent wordt door Agium (door)ontwikkeld via het talentontwikkelingsmodel ‘De Vlam’.

De Vlam als talentontwikkelingsmodel

Agium levert en ontwikkelt menselijk kapitaal in finance. Om van talent naar gezamenlijke groei te komen, hanteren wij De Vlam, een model waarmee talent kan worden ontwikkeld op basis van vier sporen: het leer- en werkspoor & het ontwikkel- en levensspoor. De essentie van De Vlam is de directe verbinding tussen ieders talent en het afdelings- of bedrijfsresultaat.

Agium begrijpt dat jij je talent, vitaliteit en vermogen wil inzetten om iets waardevols te creëren en achter te laten. Als organisatie en als professional. Wanneer je wil weten waar je over een paar jaar staat, dan helpt het talentontwikkelingsmodel van Agium om vanuit jouw talenten al je ambities te realiseren.

Met oog voor ontwikkeling, kennisdeling en vooruitgang zorgen we dat jij een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd. Waar sta jij morgen? Be the change.

Agium levert en ontwikkelt duurzaam talent en menselijk kapitaal in finance

Onze opleidingen & trainingen, kennisevents en het Agium talentontwikkelingsprogramma verzekeren je van professionals die beschikken over actuele kennis, relevante inzichten en waardevolle hard- en soft skills. Overigens zijn onze trainingen en programma’s ook beschikbaar voor jouzelf en je team.

Wanneer het gaat om Accounting, Controlling of Business Planning & Analysis levert Agium op ieder niveau de juiste deskundigheid die aansluit bij je wensen en ambities. Zo zorgen wij dat jouw team het verschil maakt. In welke fase je run of de change ook zit, onze Administrateurs, Controllers, Interim Managers en Business Consultants staan voor je klaar!

Agium is je partner voor finance transformation

Bij Agium telt het resultaat; een wendbare en toekomstbestendige organisatie in een continu veranderende markt. Maar ook de reis ernaartoe is belangrijk om waardevolle impact te creëren en ambities te realiseren.

Ieder inzicht dat we gezamenlijk ontwikkelen, gebruiken we voor de ontwikkeling van je team, het bepalen van de next steps en het selecteren van nieuwe doelen. Zo zetten wij de run om in change met als uitgangspunt: een efficiënte en effectieve finance transformation.

Agium levert Finance Controllers, Assistent Controllers, Auditors en Managers Planning & Control op generieke en gespecialiseerde functiegebieden. Op vaste en/of interim basis.

Maak het verschil met Agium!