Wat is volgens jou de meerwaarde van detachering?

Ik heb gemerkt dat als je als derde partij een soort helicopter view hebt, waardoor je door processen heen kan kijken die door de jaren in op afdelingen erin gesleten zijn.

Hierdoor kan je jezelf goed onderscheiden en een duidelijke toegevoegde waarde vormen.

Wat heb je geleerd bij Agium? En hoe/heb je jouw ambities gerealiseerd?

Ik heb mij ontwikkeld als professional en als persoon. Ik heb met veel mooie mensen gesprekken gevoerd en daarvan geleerd. Mijn ambitie is wel altijd geweest om voor 1 bedrijf te werken en dat heb ik nu gerealiseerd.

Met welk doel kwam je bij Agium werken en heb je dit doel bereikt?

Mijn doel is geweest om in meerdere keukens een kijkje te nemen en daar een toegevoegde waarde te vormen. Met als einddoel om mijn plekje te vinden. 'Helaas' kwam ik in mijn tweede opdracht al de plek tegen waar ik heel graag zou willen werken. Wat dat betreft is mijn doel geslaagd.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Agium?

Op het moment dat COVID-19 in ons leven kwam, begon mijn tijd bij Agium. Het is daardoor een aparte tijd geweest, maar ik heb mij bij Agium altijd heel welkom gevoeld. Ik heb mezelf ontwikkeld en mijn doel iets eerder dan gedacht bereikt. Ik vind de organisatie van Agium super en alles is strak geregeld wat het werken comfortabel maakte.

Is het detacheren gebleken zoals je had verwacht?

Dat is het zeker. Ik heb toch mooie opdrachten gehad, waar ik veel geleerd heb. Buiten de opdrachten via Agium ook een hoop geleerd. Ik denk dat dat voor mij toch wel verwachtingen waren die ik aan detacheren had. 

Wat is je mooiste moment bij Agium?

Ik denk het aanbod dat mij gedaan is. Dat is toch een direct compliment naar je functioneren en je toegevoegde waarde. 

Welke informele bijeenkomst is je het meest bijgebleven?

Met stipt op nummer een het kerst event van 2020. Dit was toch wel in een hele donkere periode met veel restricties een ongekend hoogtepunt. Tot in de puntjes een perfect event. 

Wat zou je willen zeggen tegen een potentiële Agium’er?

Geniet van je tijd bij Agium en pak de kansen aan die je ongetwijfeld aangereikt worden. 

Tegen Agium'ers wil ik graag via deze weg gedag zeggen, als ik dat nog niet gedaan heb, via één van de communcatiekanalen.

Bedankt voor de mooie tijd en ik kijk er naar uit jullie nog eens tegen te komen. Agium heeft er een ambassadeur bij. 

Benieuwd naar jouw kansen binnen de Financiële Detachering?

Laat je gegevens achter

Agium respecteert jouw privacy. 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure worden – indien gewenst - je gegevens geanonimiseerd. Meer info lees je in ons privacystatement.
 

Vragen? Bel, app of mail me!