Hoe begon jouw reis binnen de financiële detacheting?

Mijn reis samen met Agium begon in mei 2018. Ik wilde mijn rugzak verder vullen met nieuwe kennis, kunde, ontwikkelpunten en avonturen. Agium was voor mij de ideale reisgenoot die mij daarbij kon helpen.

Hoe ontdekte je dat?

Agium had uitdagende opdrachten en stimuleerde persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast gaf Agium mij weer nieuwe energie om mijn reis te vervolgen. Hierdoor kon ik van waarde zijn voor mijn opdrachtgever, zoals ik eerder beschreef in mijn medewerkersverhaal vorig jaar.

Welke herinneringen neem je mee?

Naast het feit dat ik nieuwe kennis, kunde en ontwikkelpunten aan mijn rugzak heb toegevoegd, heb ik ook mooie herinneringen toegevoegd aan mijn rugzak. De tribe meetings en de eindejaarsfeesten waren altijd origineel, goed georganiseerd en vooral leerzaam en gezellig!

De reis naar New York die we gemaakt hebben, was onvergetelijk en zo gaaf. Dat zijn momenten die ik graag uit mijn rugzak haal om het te herbeleven.

Met een positief en trots gevoel neem ik afscheid van mijn reisgenoot Agium en vervolg ik mijn reis met mijn nieuwe reisgenoot het CNV. Het CNV is geen onbekende voor mij, aangezien ik er al enige tijd van waarde ben als externe.

Agium, je bent een goede en gezellige reisgenoot voor mij geweest. Ik kon op je bouwen, je vertrouwen en je bracht me verder naar mijn volgende bestemming.

De reis gaat verder…


Start jouw reis bij Agium? 

Laat je gegevens achter

Agium respecteert jouw privacy. 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure worden – indien gewenst - je gegevens geanonimiseerd. Meer info lees je in ons privacystatement.