Vergroot de toegevoegde waarde van je huidige teams!


De wereld verandert sneller dan ooit en doet een beroep op de financiële functie. Naast COVID-19 heeft ook de toenemende digitalisering impact op de wijze waarop je vanuit je financiële functie werkt aan een toekomstbestendige organisatie. Agium speelt in op veranderingen met talentontwikkelingsprogramma’s en actuele masterclasses en webinars voor finance professionals, zoals de allernieuwste online masterclass ‘Time to take the lead – van business partner naar business shaper’.

Of je nu CFO, Finance Director, Group Controller of Business Specialist bent. Jouw tijd is nu!

Robbert van Adrichem

Hoe geef je de transformatie van jouw financiële functie vorm? Hoe optimaliseer je de besluitvorming van de business? De skill set van finance verandert steeds meer. Hoe behoud je talent en trek je nieuw talent aan met skills die in de toekomst het verschil maken binnen finance? Het ontwikkelen van je huidige teams als het gaat om ‘business savviness’, ‘digital skills’ met focus op toegevoegde waarde tegen lagere kosten van. Kortom, time to take the lead;  Van business partner naar business shaper.

''Van business partner naar business shaper: gezien de nieuwe set aan benodigde vaardigheden hoeft dat niet per se de business controller te zijn''
Over de online masterclass ‘Time to take the lead – van business partner naar business shaper’

Je finance & control processen moeten structureel worden verbeterd op basis van vraagstukken op korte én lange termijn. Finance transformation is een continu proces waarbij je wordt uitgedaagd om wendbaar om te gaan met alle uitdagingen die op je pad komen. Macro-economische en maatschappelijke veranderingen hebben een grote impact op de financiële functie. Jouw tijd om te excelleren en te groeien is nu...

Hoe vergroot de je toegevoegde waarde van je huidige teams als het gaat om ‘business savviness' en digital skills, waarbij de focus ligt om kosten te verlagen?

It’s time to take the lead - van business partner naar business shaper.

Programma

  • Waarom zou de verandering vanuit de financiële functie moeten komen?
  • Hoe goed begrijp jij de business saviness?
  • Hoe geef je vanuit finance sturing aan de business?
  • Case - organisaties worden steeds meer datagedreven; welke beslissingen worden genomen en hoe draagt data bij aan de strategische doelstellingen van de organisatie?
  • Ruime gelegenheid voor vragen, opmerkingen en eventuele eigen ervaringen.

Stephan Persoon

''Als CFO ga je nieuwe businessmodellen vormgeven, door een grote diversiteit van data te ontsluiten en daar de juiste specialismen aan te koppelen''

Ben jij CFO, Finance Director, Group Controller, Finance Manager, Business Specialist of Head of Finance en wil jij nu het verschil maken?

Meld je dan hieronder aan voor de masterclass ‘Time to take the lead – van business partner naar business shaper’ op woensdag 31 maart a.s. Reken op inhoudelijke én persoonlijke inspiratie.

Trainers/host


Robbert van Adrichem en Stephan Persoon -beiden directeur/founder Agium- hebben een passie voor ondernemerschap. Stephan denkt in mogelijkheden en zorgt voor optimale omstandigheden om doelen te realiseren. Het unieke talent van Stephan is ‘aanspelen’ en het verbinden van mensen om met elkaars talent iets waardevols achter te laten.

Robbert is een ras-optimist. Ambitie en dienstverlening zitten hem in de genen. Hij heeft een passie voor leiderschap en het vermogen om mensen boven zichzelf uit te tillen. Robbert haalt zijn energie uit het realiseren van ambities van mensen, opdrachtgevers en professionals.

Robbert en Stephan zijn samen sinds 2002 oprichter en eigenaar van Agium. Agium is al zeven keer uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door FD Gazelle en behoort tot de ScaleUp top 250 van Nederland. Tevens is Agium ‘beste werkgever’ in de branche zakelijke dienstverlening.

Jan Heinen

Jan is oprichter en directeur van PLUC!. Jan heeft ruim 25 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven (o.a. Defensie, Oasis, KPN, Mourik en Unilever) in uiteenlopende Finance (executive) functies.

Marinda van Harskamp

Marinda is Finance Transformation Manager bij Louwman Group, geeft ook haar zienswijze op de casuïstiek.

 

Wil jij nu het verschil maken?