Digitale transformatie en de veranderende rol van finance


De wereld verandert sneller dan ooit en doet een beroep op de financiële functie. Naast COVID-19 heeft ook de toenemende digitalisering impact op de wijze waarop je vanuit je financiële functie werkt aan een toekomstbestendige organisatie. Het bedrijfsleven staat op een tweesprong: innoveren en kiezen voor wendbaarheid, of consolideren wat reeds is opgebouwd en op dezelfde voet verder gaan.

Of je nu CFO, Finance Director, Group Controller of Business Specialist bent, het is vooral belangrijk om in beweging te blijven en het voortouw te nemen in veranderingen.

Jouw tijd is nu - Time to take the lead!

Met Agium naar Finance on a Mission - Time to take the lead

Verdien PE-punten en profiteer
van onze 20% relatiekorting! 

Streef je een actieve rol na om een toekomstbestendige organisatie te creëren? Kijk je uit naar een innovatieve mix van nieuwe online content, waaronder een live talkshow met (internationale) topsprekers, live online meetings en break-outs?

Agium organiseert samen met het toonaangevende platform voor CFO's, Finance Directors en Finance Managers 'Finance on a Mission' 2021.

Meld je aan en behaal 7 𝗣𝗘-punten!
Time to take the lead

Verbinden en verrijken in tijden van verandering

Finance: van business partner naar business shaper

Als het afgelopen (COVID-)jaar ons iets heeft geleerd, is het dat we nooit met honderd procent zekerheid kunnen voorspellen hoe morgen eruitziet. Dan is de vraag:

  • Ben je de speelbal van de tijdgeest?
  • Of speel je juist in op dit gegeven?

Wat we wél weten, is dat als je blijft doen wat je altijd al deed, je niet meer krijgt wat je altijd al kreeg. Verander je niet mee, dan ‘krijg’ je steeds minder.

Na het lezen van het whitepaper Time to take the lead, heb je handvatten aangereikt gekregen om te bepalen hoe jij je toekomstbestendige organisatie kunt creeën.

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

 

Ready to take the lead?