Verandering wordt gemanaged in programma's

Veranderen is noodzakelijk en speelt binnen iedere bedrijfssector. Hoe creëer jij een toekomstbestendige organisatie? Veranderingen worden georganiseerd in een change-project, een programma of komen voort uit de operatie zelf. Iedere verandering vereist specifieke competenties en aandacht. De finance professionals van Agium zijn gespecialiseerd in het managen van veranderingsprojecten en business cases.

Onze specialisten delen hun ruime ervaring in specifieke veranderrollen of vormen een compleet veranderteam. We helpen je ook bij backfill, waarbij we vaste krachten inzetten op tijdelijke klussen en tijdelijke krachten inzetten op regulier werk.

Maak een succes van verandering

Bij iedere verandering binnen jouw organisatie wil je zorgen voor continuïteit in de operatie. Onze professionals op het gebied van Interim-, Programma- en Projectmanagement helpen je niet alleen bij het managen van veranderprogramma’s maar ook het bij het opstellen van business cases.

De veranderspecialisten van Agium hebben een bedrijfskundige en/of financieel-economische achtergrond, vaak in combinatie met IT. Zij zijn bij uitstek geschikt om iedere finance transformation vorm te geven en te realiseren. Hierbij zorgen we ook voor implementatie, tussentijdse rapportages en milestone tracking. Programma’s worden vanzelfsprekend effectief gemanaged in Scrum- en Agile methoden.

Agium opent je ogen en zorgt ervoor dat jij een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd. Agium? Be the change!

Projectmanagement Finance

Het juiste verandertalent voor jouw programma

Met verandering als enige constante moet je ervoor zorgen dat je de juiste specialisten op tijd kunt inzetten. Agium heeft Interim-, Programma- en Projectmanagers direct beschikbaar en put daarnaast uit een groeiend netwerk van veranderspecialisten. Hiermee is iedere professional die jij zoekt binnen handbereik.

Verandering vraagt van organisaties en hun teams om zich voortdurend aan te passen en zich te blijven ontwikkelen. Het denken en werken in programma’s houdt je wendbaar. Evenals de juiste professional voor je programmamanagement.

Hoe manage jij verandering?