Positieve verandering door kennisdeling

Agium creëert sinds 2002 waardevolle impact door effectieve verbindingen aan te gaan met ambitieuze opdrachtgevers en gedreven financiële professionals. Agium gaat als partner verder dan financiële detachering en helpt je om al je ambities te realiseren. Dit doen we via onze zes expertises en door kennis te delen. De Agium Kennisbank opent je ogen en zorgt ervoor dat jij een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Laat je inspireren door onze relevante blogs, whitepapers en medewerkersverhalen.

Exclusieve samenwerking Agium & The Hague Executive Campus

Ambieer jij een carrière als Project Controller? Samen met opleider The Hague Executive Campus (THEC) maakt Agium het verschil in jouw ontwikkeling. Door de exclusieve samenwerking met THEC biedt Agium jou een tweejarig -in company- Post-HBO programma, geaccrediteerd door Avans plus.

Lean in Finance: de Financial Controller net zo belangrijk als de Business Controller

Vol enthousiasme vertel je op verjaardagen dat je werkzaam bent als Business Controller. Inderdaad, een hele mooie functie, maar we breken in deze blog graag ook een lans voor de Financial Controller. Een positie die qua aanzien nog wel wat terrein kan winnen, maar zonder meer een belangrijke plaats inneemt. De Financial Controller zorgt er immers voor dat de Business Controller in staat is zijn werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.