De combinatie van werken en leren

Bij Agium Business School geloven we in het verder ontwikkelen van je talent. Daarom bieden we verschillende opleidingsrichtingen aan voor een carrière in finance en control. Dat doen we samen met THEC (The Hague Executive Campus). Met onze leer-werktrajecten word je een expert in jouw vakgebied. Kies welke richting het beste bij jou past.

Agium Business School
Carrière project controller

Zet jouw ontwikkeling centraal

Bij Agium Business School combineren young professionals leren met projectmatig werken bij aansprekende opdrachtgevers. Ben je nog niet helemaal uitgeleerd, maar wil je ook niet langer wachten met geld verdienen? Dan bieden wij je de perfecte kans om te leren en groeien terwijl je werkt!

Begeleiding van jouw ambitie manager

Bij Agium krijg je een persoonlijke ambitiemanager die je intensief begeleidt op het gebied van carrièrekeuzes en specialisaties. Zo combineren wij toffe opdrachten met trainingsmogelijkheden met gelijkgestemden.

Behaal je post-hbo diploma in 18 maanden

Wat heeft Agium Business School jou te bieden?

Agium Business School is active learning on the job. Je begint samen met je medestudenten met een startperiode van 6 maanden. Daarna bepaal je samen met je persoonlijke ambitiemanager, op basis van jouw talent en ambitie, jouw vervolgrichting binnen Finance & Control. Binnen 12 maanden behaal je dan een volledige post-hbo opleiding.

Begeleiding bij het maken van carrièrekeuzes
Startsalaris van € 2.650 - € 3.175
Projectmatig werken voor topbedrijven
Direct een contract voor onbepaalde tijd
Sparren met gelijkgestemden
Combinatie van werken en leren
Een actieve (kennis)community
Je eigen leaseauto of mobiliteitsvergoeding

Financial Planning & Analysis

Wil jij alles weten over complexe financiële planning? Volg dan ons leer-werktraject Financial Planning & Analysis. Leer hoe je krachtige KPI’s gebruikt om de groei van een bedrijf te beïnvloeden.

Project Control Professional

Ben jij projectmatig ingesteld en geef je graag sturing aan projecten? Word een gekwalificeerde projectcontroller en leer effectief projecten beheren en financieel aansturen.

(Data) Analytics & Control

Wil jij financiële gegevens analyseren en interpreteren? En wil jij op basis van datagedreven strategieën bedrijfsprestaties verbeteren? Dit programma leidt je op tot financial data analist.

Finance & Control Professional

Richt je je liever op trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke groei als finance professional, zonder dat je een post-hbo-diploma nastreeft? Neem dan deel aan ons Young Agium Professional programma.

Benieuwd naar wat onze trainees zelf vinden?

Onze Agium’ers maken het verschil. In onze inspirerende community weten wij finance talent te vinden én te ontwikkelen. Lees hier de ervaringen van andere professionals die je voorgingen.

De beste match voor jou

Voor jou als young professional streven we naar de ideale match tussen jouw ambities, ons opleidingsaanbod en onze opdrachtgevers. Dit alles met als doel ervoor te zorgen dat jij als aanstormend professional in finance uitgroeit tot de beste versie van jezelf.

Je bent hbo bachelor en/of master afgestudeerd of bijna afgestudeerd.
Je hebt een vooropleiding Finance & Control, (Technische) Bedrijfskunde, 
Bestuurskunde, Logistic Management of Logistic Engineering gedaan.
Je bent energiek en nieuwsgierig

Over Agium

Agium is jouw werkgever: de deskundige en betrokken partner die verder gaat dan financiële detachering. Samen met jou kijken we naar de stappen die je kunt zetten binnen de finance transformatie en ondersteunen we je bij het verwezenlijken van jouw ambities. Wij leiden onze finance professionals zelf verdiepend op en blijven voortdurend betrokken bij hun professionele en persoonlijke groei door middel van intensieve begeleiding.

Over THEC

The Hague Executive Campus (THEC) is gespecialiseerd in het ontwerpen, certificeren en verzorgen van beroepsopleidingen aan professionals. THEC werkt nauw samen met verschillende hoger onderwijsinstellingen waaronder Avans+. Ze zijn bedreven in het versneld ontwikkelen van hbo’ers en wo’ers met 0-2 jaar werkervaring tot volwaardig professional met de vereiste competenties en diploma’s.

De 360° wereld van Agium

Model voor talentontwikkeling
Blijf groeien met Agium kennis & ontwikkeling
Maak kennis met de Agium tribegedachte

Neem contact met ons op

Kies jij ervoor om jouw ontwikkeling centraal te zetten en wil jij werken en leren bij Agium? Dan gaan we graag met je in gesprek!


Liever direct en persoonlijk contact?

Bel of e-mail met
Beaudine