Nederland heeft ontzettend mooie bedrijven die leidend zijn in hun (wereld)markt. Toch praten we (terecht) vaak over onze uitdagingen als bedrijfsleven en maatschappij. Maar doen we dit niet (onterecht) te weinig over ons succes en wat dit succes tot stand brengt? ‘Balls to the wall or not at all’ is een Engelse slogan die de kern van succesvol ondernemerschap uitdrukt. Zo geloven in iets dat je er helemaal voor gaat. Niet blind zijn voor de risico’s of er geen mitigeren maar wel bepaalde risico’s en kritiek durven pakken om een droom te realiseren. Daarom staat tijdens de CFO Top op 3 juli het thema ‘All in or Nothing’ centraal.

Wat is jouw definitie van een ‘all in’ mentaliteit? Hoe moedig je dit aan als CFO, binnen je organisatie en je team? Hoe zorg je dat de finance organisatie haar rol inzake risk & control zo invult dat ze de organisatie aanmoedigt ‘all in’ te gaan? Wat zijn voorbeelden van momenten dat je als organisatie ‘all in’ ging en wat deed jij toen als CFO? Wanneer vind je dit moeilijk en wat betekent het voor jou om risico’s te nemen? En maakt het huidige maatschappelijke klimaat met media en vele kritische stakeholders het lastiger om het goede te doen en succesvol te mogen zijn?

Tijdens de CFO Top ontdekken we wanneer we ‘all in’ durven te gaan. Maar ook wanneer we voor ‘nothing’ gaan, omdat we ons op dit bepaalde vlak toch niet gaan onderscheiden of omdat het morgen niet langer tot succes zal leiden zoals vandaag. Leer van en laat je inspireren door andere succesvolle Nederlandse bedrijven. Samen omarmen we de ondernemersgeest die dit land zo succesvol heeft gemaakt en vertalen we hem naar de dag van vandaag.