Dit keer zijn we te gast op het nieuwe hoofdkantoor van Van Mossel in Waalwijk! Erik van Loon, CFO Van Mossel Schade heet ons van harte welkom en zal ons iets vertellen over het bedrijf en zijn geschiedenis. Waarna Sylvester Persoon van Agium ons aan het werk gaat zetten tijdens de Workshop.
Na afloop van de Workshop krijgen we een rondleiding die ons lang een collectie van bijzonder auto’s brengt uit de Van Mossel geschiedenis. Zeker voor de autoliefhebber een omgeving om je ogen uit te kijken.

We hebben als mens de neiging om dingen zo makkelijk mogelijk te maken voor onszelf, want als dingen misgaan is dat een reden om het aan te pakken en te verbeteren. Maar als op het oog niks misgaat is de intrinsieke motivatie er vaak ook niet om iets beter te maken. Want waarom zou je iets aanpassen als het niet misgaat? Om continu te verbeteren moet dit echt verankerd zijn in je organisatie. Vandaar dat we in een Game je kennis laten maken met de verbetermethodiek Kata. Een principe die jou en je team gaat helpen om continu te verbeteren!