In de betoverende tijden van de Griekse oudheid trokken duizenden zoekenden vanuit alle windstreken naar de majestueuze tempel van Delphi, waar het Orakel hen met raad en wijsheid bijstond. Deze mythische verhalen vormen de inspiratiebron voor FM Dag 2024.

Stel je voor dat jij ook toegang had tot zo’n krachtig Orakel. Welke vragen zou jij dan stellen? Welke uitdagende vraagstukken zou je delen in de hoop op nieuwe inzichten?

Tijdens de FM Dag geeft onze Agium Continu Verbeter Expert Sylvester Persoon een workshop over hoe je Continu Verbeteren en Innoveren kan verankeren in je organisatie.

Bouw een Cultuur van Continu Verbeteren en Innovatie

We hebben als mens de neiging om dingen zo makkelijk mogelijk te maken voor onszelf, want als dingen misgaan is dat een reden om het aan te pakken en te verbeteren. Maar als op het oog niks misgaat is de intrinsieke motivatie er vaak ook niet om iets beter te maken. Want waarom zou je iets aanpassen als het niet misgaat?

Om continu te verbeteren moet dit echt verankerd zijn in je organisatie. Vandaar dat we in een Game je kennis laten maken met de verbetermethodiek Kata. Een principe die jou en je team gaat helpen om continu te verbeteren!

Interesse om deel te nemen aan de FM Dag 2024? Laat het ons weten!