Jezelf heruitvinden is zowel een evolutionaire als een revolutionaire daad. Het herontdekken van je kracht en het omarmen van nieuwe mogelijkheden vormt je toekomst en geeft richting aan de organisatie. Vraag jezelf vaak genoeg af wie jullie als bedrijf in de kern zijn, wie jullie zouden willen worden, en wat jullie nodig hebben om nog relevanter te zijn?

Gedurende deze CFO Top staat het thema ‘The Art of Reinvention’ dan ook centraal. Welke ontwikkeling moet jij als leider doormaken om de ideale CFO te zijn voor de organisatie? Weet je welk deel van jouw persoonlijkheid je grootste kracht is bij deze reis en welk deel anderen hun reis in de weg staat? Welke krachten in de organisatie of er buiten zijn de grootste hinderpaal op weg naar jouw ideale organisatie van morgen? Welke legacy staat jullie in de weg? Wat mag er nooit veranderen aan je organisatie? Welke onderdelen moet je door een verandertraject leiden en welke heruitvinden? Heb je voor jezelf duidelijk wat het verschil is hiertussen en wat hiervoor nodig is? Of leggen jullie je neer bij verandering waar “reinvention” gevraagd wordt?

Laat je uitdagen door denkers die anders naar de wereld kijken, ga met je peers in gesprek aan de hand van voorbeelden van CFO’s die hun bedrijf aan het ”re-imaginen” zijn, en leer uit historische voorbeelden van her-uitvinding.