Veerkrachtig en wendbaar als een Gazelle

FD Gazelle Award

Afgelopen donderdag vroeg iemand mij of de zesde FD Gazelle Award nog bijzonder voelt en wat de relevantie is van deze onderscheiding die vandaag aan 770 (!) snelgroeiende ondernemingen werd overhandigd. Daar heb ik die avond over nagedacht tijdens mijn hardloopronde.

Een prijs voelt als iets winnen – een soort van wedstrijd die je wint. Maar zo voelt deze ‘Award’ niet. Een wedstrijd is eindig en dat is onze visie niet. De FD Gazelle onderschrijft onze bedoeling; het faciliteren van het proces rondom ontwikkeling van collega’s. Op kantoor wordt dagelijks keihard gewerkt om dit proces iedere dag een stapje beter te faciliteren. Iedere afdeling, ieder team en iedere collega heeft de drive om aan onze bedoeling ‘Ambities Realiseren met Impact’ te werken.

Agium finance professionals doen dit met evenveel passie bij onze opdrachtgevers. Gezamenlijk ‘Realiseren zij Ambities’ van onze opdrachtgevers, maar ook de Ambitie die zij zelf hebben. Hiervoor stellen we onszelf doelen. Groeidoelen als brandstof voor het realiseren van Ambities. Groei die voortkomt uit de groei van mensen om zo het verschil te maken.

Dit is geen ‘prijs’ om de beste te willen zijn, maar een prijs die onderschrijft dat we ‘Ambities Realiseren met Impact’ voor collega’s en opdrachtgevers. Dit willen we iedere dag een stapje beter doen.

Of het na zes keer FD Gazelle klaar is? Gelukkig niet – nog genoeg Ambities te Realiseren, iedere dag nieuwe plannen met als doel het proces van ontwikkeling nog beter te mogen faciliteren. Op naar FD Gazelle nummer zeven. En mocht dit niet lukken; we blijven met ons hele team met veel inzet werken aan onze bedoeling.

Mijn felicitaties gaan uit naar de andere 769 FD Gazellen, waarbij groei de resultante is van het iedere dag werken aan een visie. In tijden van economische groei, maar ook in tijden van economische krimp. Als je je samen ergens voor inzet, is een Gazelle veerkrachtig, wendbaar en bestendig.

Mooi dat Robbert en ik deze Award -namens alle collega’s- in ontvangst mochten nemen. Hartelijk dank aan de opdrachtgevers en leveranciers voor de impact die wij met jullie mogen maken.

Neem contact met ons op


Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.