Wat vinden finance professionals belangrijk?

Agium finance professionals

Agium poll LinkedInAgium spreekt continu financials die actief of latent oriënterend zijn. Iedere positie en organisatie heeft zijn unieke kenmerken, waar hecht jij de meeste waarde aan?

Dit is de vraag die wij twee weken geleden hebben uitgezet aan onze volgers op LinkedIn. In deze blog nemen we jullie mee in de resultaten én de betrekking hiervan op Agium.

We bouwen het op van het minst gestemde naar het meest gestemde, met een verrassende uitslag, of toch niet?

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden AgiumVanuit Agium hechten we waarde aan een compleet pakket van arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt aangevuld met een auto van de zaak, een telefoonvergoeding, een laptop en een bonusregeling.

Maar welke arbeidsvoorwaarden trekt de professional aan met de juiste mentaliteit voor Agium?

Dat is het studiebudget dat iedere Agium’er tot haar of zijn beschikking heeft. Naast financiële voorwaarden zijn er ook regelmatig sociale en inhoudelijke avonden, sportactiviteiten en uitjes. Gezelligheid kent namelijk geen prijs.

Balans werk en privé

Werk prive balans AgiumDit is misschien wel één van de meest actuele uitdagingen van het moderne werkende leven. In projecten met tijdsdruk, is de complexiteit hoog.

Met de verantwoordelijkheid die op jouw schouders ligt, is het belangrijk om de juiste balans te houden. Bij Agium staan 180 collega’s klaar om te helpen met inhoudelijke of meer persoonlijke vraagstukken, zolang jij die hulp maar vraagt. Daarnaast zijn er trainingen om optimaal te kunnen doseren, als onderdeel van het vitaliteitsprogramma ‘Agium Energiek’.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden AgiumGroei is de basis van Agium. Zo staat Augio uit Agium voor ontwikkeling. In projecten wordt een professional begeleid in het signaleren en pakken van groeikansen en in de daarop volgende projecten wordt een stap gezet om op andere vlakken te groeien.

Al deze aspecten maken dat je stapsgewijs groeit in senioriteit, dit is zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Er zijn namelijk meerdere middelen en systemen om deze groei te borgen, maar de drive van onze professionals is de brandstof.

Cultuur binnen de organisatie

Cultuur AgiumCultuur moet je voelen – het omschrijven hiervan is een complex iets. Bij Agium is er een aantal pijlers waarin wij ons herkennen, namelijk: tribe, trots, talent, toekomst.

De open Agium tribe houdt vooral in dat we een groep getalenteerde finance professionals hebben, die voor en door elkaar ontwikkelen. Deze cultuur dragen wij uit in onze inrichting op kantoor, in interne en externe communicatie en in ons doen en laten.

Ben jij benieuwd naar wat Agium’ers hierover zeggen? Bekijk hier de medewerkersverhalen.

Als Agium’er maak jij het verschil door de ogen van de opdrachtgever te openen en ervoor te zorgen dat je een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd. Jij kunt die verandering zelf zijn, als je het wilt…

Samen maken we het verschil.

Neem contact met ons op


Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.