Agium brengt ambities bij elkaar

In een snel veranderende wereld wordt steeds meer gevraagd van je finance teams. Daarnaast wilt je vaste team ook blijven groeien vanuit hun eigen talent.
Agium herkent en ontwikkelt talent door middel van het talentontwikkelingsmodel De Vlam.  

Voor vaste bezetting levert Agium Werving & Selectie de beste professionals die passen bij jouw ambitie, dat van je team én bij de ambitie van de kandidaat, zoals:

  • Financial & Business Analisten
  • (Assistant) Financial Controllers
  • Business Controllers, IT Controllers, Project Controllers
  • Managers Accounting
  • Managers Planning & Control
  • Finance Managers

Het doel? Het juiste talent voor jouw team en organisatie in een cultuur van vooruitgang, kennisdeling en respect. Een Agium’er helpt je om het verschil te maken én zijn. Als je het wilt…

Be the change.

De talentvolle kandidaat maakt impact op jouw organisatie

Agium heeft een groot netwerk van deskundige finance professionals dat iedere dag groeit. Met dit netwerk - en onze nauwe samenwerking met de relevante job platforms - zijn de professionals die jij nodig hebt binnen handbereik. Ons werving- en selectietraject is afgestemd op jouw wensen en bevat altijd een competentiegericht interview, een assessment en een referentiecheck.

Agium Werving & Selectie selecteert niet alleen op kennis en ervaring, maar combineert dit met aandacht voor talent, competentie, persoonlijkheid en ambitie. Jouw specifieke behoefte voor een finance professional vraagt om een intelligente aanpak en de juiste tooling. Met oog voor iedere bedrijfscultuur selecteren wij kandidaten op basis van ervaring, expertise en personality.

Werving en selectie

Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling is een continu proces

Agium gaat verder dan succesvolle bemiddeling. Wij coachen en ontwikkelen onze kandidaten ook nadat ze bij jou aan de slag zijn gegaan. Bij een geslaagde match stelt onze kandidaat jou en je team in de gelegenheid om een Agium Teaminspiratiesessie te volgen. Deze sessies zijn gericht op het ontdekken van individuele en gezamenlijke talenten van het team, trends binnen Finance & Control en het verkennen van toekomstige optimalisaties.

Daarnaast kunnen de professionals deelnemen aan masterclasses, workshops, trainingen en kennisevents die worden georganiseerd en begeleid door Agium in samenwerking met professionele docenten. Bovendien zorgen wij voor continue ontwikkeling door de inzet van De Vlam, het talentontwikkelingsmodel van Agium.

Agium Werving & Selectie ontzorgt organisaties met een helder traject van concrete overeengekomen resultaten en scenario’s. Reken op een toegewijde partner die je inspireert en faciliteert om het verschil te kunnen maken zónder voor onverwachte verrassingen komen te staan!  Meer weten over de vacatures van vandaag?

Wat is jouw ambitie?