Agium brengt ambities bij elkaar

Het juiste talent voor jouw team en organisatie; dat is het doel van Agium Werving & Selectie. Wij leveren het juiste talent dat past bij jouw ambitie, dat van je team én bij de ambitie van de kandidaat.

Agium helpt je bij het selecteren van de juiste professionals zoals:

  • Financial & Business Analisten
  • (Assistent) Financial Controllers
  • Business Controllers, IT Controllers, Project Controllers
  • Managers Accounting
  • Managers Planning & Control
  • Finance Managers

Een Agium’er helpt je om het verschil te maken én zijn.

Agium. Be the change.

De talentvolle kandidaat maakt impact op jouw organisatie

Agium heeft een netwerk van 5.000 deskundige finance professionals dat iedere dag groeit. Met dit netwerk - en onze nauwe samenwerking met de relevante job platforms - zijn de professionals die je nodig hebt binnen handbereik.

Ons werving- en selectietraject is afgestemd op jouw wensen en bevat altijd een competentiegericht interview, een assessment en een referentiecheck.

Werving en selectie

Agium selecteert niet alleen op kennis en ervaring, maar combineert dit met aandacht voor talent, competenties, vaardigheden, persoonlijkheid en ambitie. Jouw specifieke behoefte vraagt om een intelligente aanpak en de juiste tooling. Agium Werving & Selectie maakt inzichtelijk welke professional past bij de jouw doelstellingen, die van het team en de organisatie. Met oog en respect voor iedere bedrijfscultuur selecteren wij de juiste kandidaat op basis van talent, vakinhoudelijke kenmerken en persoonlijkheid.

Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling is een continu proces

Agium gaat verder dan een succesvolle bemiddeling. Wij coachen en ontwikkelen onze kandidaten ook nadat ze bij jou aan de slag zijn gegaan. Zo kunnen de professionals deelnemen aan masterclasses, workshops, trainingen en kennisevents die worden georganiseerd en begeleid door Agium in samenwerking met professionele docenten.

Behoefte aan inspiratie? Bij een succesvolle samenwerking stelt onze kandidaat jou en je team in de gelegenheid om een Agium Teaminspiratiesessie te volgen.

Deze sessies zijn onder meer gericht op het ontdekken van individuele en gezamenlijke talenten van het team, trends binnen Finance & Control en het verkennen van toekomstige optimalisaties. Iedere inspiratiesessie wordt op maat samengesteld en ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften van het team.

Agium Werving & Selectie ontzorgt je met een helder traject met concrete overeengekomen resultaten en scenario’s. Reken op een toegewijde partner die je continu inspireert en faciliteert om het verschil te kunnen maken zónder voor onverwachte verrassingen komen te staan!  

Ik ben je graag van dienst!