Positieve verandering door kennisdeling

Agium creëert sinds 2002 waardevolle impact door effectieve verbindingen aan te gaan met ambitieuze opdrachtgevers en gedreven financiële professionals. Agium gaat als partner verder dan financiële detachering en helpt je om al je ambities te realiseren. Dit doen we via onze zes expertises en door kennis te delen. De Agium Kennisbank opent je ogen en zorgt ervoor dat jij een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Laat je inspireren door onze relevante blogs, whitepapers en medewerkersverhalen.

Met welke van de vier tips over ‘Finance Transformatie in het digitale tijdperk’ ga jij aan de slag

COVID-19 heeft alles in zich om op verschillende vlakken tot blijvend andere keuzes en ander gedrag te leiden bij consumenten en organisatie, maar heeft dat ook impact op de Finance Transformatie?

Voorbereiden op het post-Covid-19 tijdperk

27 oktober vond de tweede bijeenkomst in het kader van Finance on a Mission plaats. Ook dit keer gehost via Webex, en dit keer met als thema “voorbereiden op het post-Covid-19 tijdperk. Deze bijeenkomst hadden wij gevraagd of Han Mesters, Sector Banker Zakelijke Dienstverlening bij ABN-AMRO ons mee wilde nemen in de belangrijkste trends die hij ziet voor de organisatie van morgen.